Een uniek festival met opmerkelijke mini-cinema’s en films.
In mini-cinema’s, industriële gebouwen en met een ‘Foodgarden’ als het hart van het festival. Van 15 t/m 18 september 2016 is Docfest het thuis van documentaires en debatten rondom het thema ‘migratie & vluchtelingen’ en gerelateerd aan de op handen zijnde verkiezingen in de Verenigde Staten. Er worden Q&A-sessies met filmmakers gehouden, een ‘speaker’s corner’ waar je je verhaal kunt delen over een documentaire, workshops, masterclasses en veel meer.

Docfest is er voor iedereen. Dat is waarom er verschillende documentaires en activiteiten gratis te bezoeken zijn.

Beleef de STRIKKS Kuschel kino voor de allereerste keer!

De documentaires worden getoond in industriële settings en in unieke mini-cinema’s. En dus ook in de STRIKKS Kuschel-kino! We hebben onze mini-cinema ontworpen voor een complete belevenis. Een volledig witte belevenis die je laat kijken en kijken en kijken en…..
En of je nu kijkt naar de documentaire of naar de kino, dat is helemaal aan jou.

Een sociaal-design project

Onze Kuschel-Kino is tot stand gekomen tijdens FASHIONCLASH Let’s (ad)dress the people 2016. We willen graag alle lieve en hardwerkende mensen bedanken die of vol passie hebben gebreid of op een andere manier hebben bijgedragen aan dit project. Daarom zijn alle namen van alle breisters verwerkt in de kino! Come and watch!

Docfest
15-18 september 2016
Sphinxkwartier Maastricht
De Kuschel-kino en verschillende andere documentaires en activiteiten hebben gratis toegang

De Kuschel-kino
Meer over Docfest & tickets