Fashionclash verbindt talenten, verschillende disciplines en culturen met een breed publiek door events rondom mode en projecten zoals het jaarlijkse Fashionclash Festival.

Internationaal en interdisciplinair platform voor een nieuwe generatie designers

En dit jaar verbinden ze ons ook met jou! Je kunt onze tijdens deze editie van het festival zelfs 3x vinden op de plattegrond!

Tentoonstelling Peeling the Time

STRIKKS heeft (samen)gewerkt aan een experimentele collectie met silhouetten voor iedere vrouw. Peeling the Time gaat over leeftijd en over tijd. Daarom ontwierpen wij silhouetten die de leeftijd van een vrouw niet verhulden, maar omarmden. De rijkheid aan ervaringen komt onder andere terug in de textiel door het gebruik van lagen, borduursels, ingebreide plooien en een scherpe snit.
Peeling the time is een co-creatie van drie 3 textielvormgevers: IXXB-made en STRIKKS en van modevormgever Elsewerk.

Pop-Up-Store in het Mosae Forum in Maastricht

En we hebben nogmaals een tijdelijke shop in het centrum van Maastricht! We zijn 4 dagen open, yeah! Je vindt er onze Blanket FOLDED, kussens en een selectie van onze kleding en accessoires. Inclusief een nieuwe shawl voor de aankomende zomer!

Etalage-shoppen bij Conflict Design Market in de Minkeleersstraat

Wij laten je in de etalage van Conflict Designmarket (een te gekke designwinkel voor je interieur) zien hoe wij werken. Van idee, schets, technische tekening en uiteindelijk tot product.

Meer over Fashionclash
Peeling the Time