Towels WRING

Onze handdoek en theedoek om te wringen én te vouwen
Een collectie voor alle dagen

We zijn gaan nadenken over meer interieurproducten die je nodig hebt, maar niet perse heel leuk zijn om te gebruiken. Wij geloven dat producten die je alle dagen gebruikt allereerst heel steady en duurzaam moeten zijn. Daarna ontwerpen we de rest.
Waarom zou een dessin of patroon louter decoratief zijn? Combineer functie en design op de meest letterlijke manier en alles wordt makkelijker doordat het leuker wordt om te doen. Toch? Dat is in ieder geval waar STRIKKS zich hard voor maakt.

Wring it

Laat dat nu net het geval zijn met onze nieuwe range aan producten: WRING. Het zijn handdoeken in een katoenen kwaliteit. Gecombineerd met de structuren waarin ze gebreid zijn, drogen ze ideaal af. Doordat ze gebreid zijn en dus veel flexibeler zijn, kom je ook nog eens makkelijk bij kleine hoekjes en andere moeilijk bereikbare plekjes.
Wanneer je de doek ophangt om te drogen, geeft hij je een glimpse van hoe je ‘m zou kunnen opvouwen. Wanneer je gaat vouwen, zul je snel doorhebben dat het patroon een handdoek is die  uitgewrongen wordt.

DE GEBREIDE STRUCTUUR

Perfect voor hele precieze klusjes in de keuken

HOW TO WRING

Jouw vouwinstructies

Towels WRING
45 x 75 cm
100% katoen
Acid-Yellow, Jeans- Blue, Soft-Aqua

Alle foto’s door STRIKKS

Terug naar overzicht