top of page

WIJ ZIJN STRIKKS

Het delen van kennis is onze missie. Nu mét een online lessenreeks!

Breicursussen ZW.png
Breipatronen ZW.png
Icon slede dubbelbed.png
Cone Yellow shadow.png
Tag _ photo icon.png

Al meer dan 10 jaar geeft STRIKKS breicursussen op de breimachine in haar eigen designstudio. Online geven we privelessen aan die cursisten die specifieke hulp zoeken bij het uitvoeren van hun eigen project. En nu is er dus een online videolessenreeks die je kunt volgen in je eigen tempo!

Breigarens voor de breimachine. 100% biologische wol, mulesing-free en geproduceerd in Italië. Als je je aanmeldt voor de online lessenreeks, krijg je genoeg van dit garen, uiteraard in de kleur van jouw keuze, om jouw eigen label sweater te breien!

Onze gedetailleerde breipatronen voor de breimachine hebben een ruime inclusie aan maten, én ruimte om ze te personaliseren. In de nieuwe online lessenreeks wordt uitgelegd hoe je de patronen het beste leest en worden er verschillende methodes en technieken beschreven.

Consultancy is er voor bedrijven en zelfstandige ontwerpers/ ondernemers die hulp nodig hebben binnen de professionele brei-industrie.

Brei je Eigen Trui
Videotutorials

Leer in 6 lessen om een trui te breien in jouw eigen maat (het patroon beschrijft 9 maten!). Je leert deze te breien volgens professionele breitechnieken, dus met een mooie boord, en de juiste afwerkingen. Ook is er in het patroon ruimte om het kledingstuk aan te passen aan jouw wensen.
De lessenreeks bestaat uit 90 min les in de vorm van videotutorials, alle benodigde materialen én elke 2 weken is er een online vragenuurtje!
Doe je ook mee?
 

Stap-voor-stap in beeld
Dit zeggen andere cursisten over ons

"Maartje legt alles heel duidelijk en gestructureerd uit. Een complete leek weet ze enthousiast te maken voor het breien. Ook als je al wat ervaring hebt, geeft ze, door haar ervaring, extra tips en weetjes mee!"

- Veerle

"Het was jaren geleden dat ik op zo’n machine had gebreid, maar door de goede uitleg kon ik zo meekomen. Zeer inspirerende voorbeelden en deskundige uitleg."

- Marieke

"Als echte handbreister dacht ik dat ik dit er gewoon even bij zou kunnen doen maar machinebreien is echt een vak apart! En dankzij Maartje ben ik super enthousiast geworden."

- Chantal

"Een paar maanden geleden kocht ik een breimachine als gevolg van een hoofd vol goede ideeën. Jammer dat ik totaal niet wist hoe te beginnen aan al die projecten. De uitleg van Maartje bracht opheldering en sterkte mij in mijn enthousiasme."

- Leonie

"Een aanrader voor ieder die goed wil leren machinebreien, Maartje is een super docente, duidelijk en ook op maat uitleg. De rust die ze uitstraalt werkt aanstekelijk."

- Katrien

Slider 23 breicursussen - SHOP.jpg

Wil je meer weten over álles dat STRIKKS doet?

Abonneer je dan op de nieuwsbrief en ben als eerste op de hoogte.

Bedankt voor je aanmelding. Je bent nu geabonneerd op de STRIKKS nieuwsbrief!

WEB 23 - bckgrnd contact .jpg

Contact

Heb je nog een vraag over de lessenreeks die we hierboven nog niet beantwoord hebben? Kijk dan bij de FAQ of stuur hier je berichtje.

Bedankt voor je berichtje. We nemen z.s.m. contact met je op!

  • Black Pinterest Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Facebook Icon
  • LinkedIn

Fort Willemweg 13
6219 PA Maastricht

  info@strikks.nl   |    ​​tel: +31 6 235 510 63

bottom of page