top of page

Brei jouw trui online

STRIKKS ster neon - transparent bckgrnd.png

Inclusief garens & accessoires

De prijs voor deze online lessenreeks is inclusief:

  • 500 gr garens: STRIKKS Original biologische wol en oefengaren. 

  • Speciale accessoires: een 5-oogsnaald en ravelcord

  • Verzendkosten

Na je aanmelding en betaling ontvang je van ons direct een e-mail met een stappenplan en het verzoek om de door jou gewenste kleuren aan ons door te geven.

Beginner friendly

Iedereen kan meedoen aan deze online lessenreeks. Of je nu pas achter de breimachine zit, je nog nooit een trui op vorm hebt gebreid of uitgedaagd wil worden en je skills wil professionaliseren. 
Let op: in de lessenreeks wordt er geen les gewijd aan het absolute begin van de breimachine bedienen (zoals de opzet, het inrijgen of de betekenis van de knoppen). 

90 min professionele videotutorials 

Naast 90 min aan videomateriaal met enkel professionele breitechnieken, een zeer inclusief geschreven patroon en een tweewekelijks online vragenuurtje, leert deze lessenreeks je ook waarom je een stap zet. Waar je voor welke techniek kiest. Hoe het ook anders kan. Zodat je ook steeds een stap verder komt op de breimachine.

Je breit niet alleen

Elke twee weken mag je dus deelnemen aan een live online vragenuurtje. Het maakt niet uit waar je op dat moment in het proces bent. Maartje is online om al jouw vragen te beantwoorden of je leert van de vragen van andere cursisten. Maar er is ook een groep met enthousiaste breiers gekoppeld aan deze lessenreeks,  die elkaar inspireren of verder kunnen helpen.

Wil je nu meer weten over álles dat STRIKKS doet? Abonneer je dan op de nieuwsbrief.

Bedankt voor je aanmelding. Je bent nu geabonneerd op de STRIKKS nieuwsbrief!

Alle beschikbare kleurcombinaties & breiers die je voorgingen

Brei geïnspireerd

bottom of page