Fashionclash 2016

Let's (ad)dress the people
Een social-design project

Samen met Marjo van Knippenberg, heeft STRIKKS gratis workshops verzorgd voor, voornamelijk, senioren. Tijdens deze workshops werkten we aan één groot ontwerp. Ook introduceerden we nieuwe interessante manieren om met de breitechniek om te gaan. We hebben gebreid met materialen die misschien een beetje onorthodox waren om mee te werken, maar daarom net iets meer uitdagend en vernieuwend.

En een Kuschel-Kino!

Een cinema om in te relaxen, hangen en knuffelen. Én om een film in te kijken, als je wil. Maar kijk ook vooral ook even wat je met co-creatie bereiken kan. Zoals we al eerder zeiden: breisels hebben serieuze superkrachten. De wanden en het interieur van de Kuschel-kino zijn helemaal gebreid. In verschillende, maar passende steken. Met de hand en met de machine. Helemaal in het wit.

kg of recycled sheets
knit fanatics
days in June
Kuschel-kino

DE KUSCHEL-KINO

Het resultaat

DE WORKSHOPS

Een korte impressie van de workshops in het Centre Céramique Maastricht.

Wij hopen onze Kuschel-kino op meer dan één event in Maastricht en andere steden te gebruiken. Als je het leuk vindt om te komen hangen en bewonderen, volg ons dan op Facebook, Instagram, houd onze agenda in de gaten of schrijf je in op onze nieuwsbrief.
Host jij een event en zou je graag de Kuschel-kino in willen zetten? Wij wachten met smart op jouw berichtje!

Let’s (ad)dress the People is een initiatief van FASHIONCLASH in samenwerking met Stichting Tout Maastricht. Het project is mede mogelijk gemaakt door het Fonds voor CultuurparticipatieGemeente MaastrichtStichting Tout MaastrichtCoffeelovers en Centre Céramique.

Foto’s door Karen Kikkert & STRIKKS

Terug naar overzicht